Mundhakake bocah asring minangka serangkaian tantangan sing nuntut. Untunge, solusi wong tuwa sing cerdas bisa mbantu ngrampungake. Thanks kanggo kita, sampeyan bakal milih gadget sing paling apik lan duwe bathi sing bakal nggampangake fungsi saben dinane. Migunani kanggo wong tuwa saiki lan mbesuk.

gedhe
Waca liyane
News, Wong tuwa sing pinter

Apple Watch Family Setup, arloji kanggo bocah lan wong tuwa

Wingi, Apple menehi akeh warta. Salah sijine yaiku sing diarani Persiyapan Kulawarga. Mangkono, Apple mbukak lawang kanggo kulawarga sing golek jam tangan cerdas kanggo wong sing dikasihi. Kanca akeh sing tuku jam tangan kanggo bocah-bocah. Matur nuwun ...

Waca liyane