Saya suwe ngenteni dheweke. Pisanan nganti bisa menehi adoh, mengko yen bisa tuku lan pungkasane carane bisa teka ing lawangku. Aku kudu ngerti apa dheweke bakal ngrampungake kabeh masalahku! Apa sing bakal dadi Xiaomi Gateway 3. Sinau saka tinjauan ing ngisor iki sing kita lakoni operasi, fungsi lan evaluasi piranti iki kanggo omah sing cerdas.

Pengarepan kanggo Xiaomi Gateway 3 Home Kit paling dhuwur banget. Dheweke nggawe kesan gedhe babagan bahan promosi. Kemungkinan kanggo nyambungake 64 piranti, Bluetooth, Zigbee, Wi-Fi, Mesh. Gerbang nggunakake kabeh protokol komunikasi, kita ora kudu dipasang langsung menyang soket (saengga ora nemplek saka tembok). Cukup dongeng.

Kesan pertama karo Xiaomi Gateway 3

Bungkus lan kaleksanan gapura kasebut kalebu kualitas sing paling dhuwur. Kothak kasebut dipikirake kanthi sithik, gaya Apple. Kode HomeKit diselehake ing papan sing bener, lan kabeh kabel piranti pintar pintar Xiaomi dikubur. Apik tenan! Gapura kasebut uga apik banget lan minimalis banget. Blok cilik lan putih kanthi siji lampu ing ngarep. Nambah kabel usb mikro (kok ora USB-C?!) Lan plug. Kabeh katon apik banget.

Xiaomi Gateway 3

Luwih gampang gapura iki amarga sampeyan ora kudu masang langsung ing soket kasebut. Sampeyan bisa nyambungake kabel lan sijine gapura dhewe ing rak, contone. Katon luwih estetika tinimbang Hub Aqara. Kita bisa gampang dipasang ing jejere Apple TV utawa kothak sing paling dhuwur lan bakal katon apik minangka jinis pusat pengawasan kanggo omah sing cerdas.

Usaha pertama

Paragraf iki ora nate ana amarga ora nate dibutuhake. Nanging, Xiaomi Gateway 3 meksa supaya kita. Iki amarga hubungan pisanan rampung ing kegagalan lengkap. Hub dianggo prinsip sing ditambahake piranti "bayi", kayata sensor. Dadi, yen sampeyan duwe target sadurunge, kaya Aqara Hub, sampeyan kudu ngilangi dheweke saka kana lan tambahake menyang tujuan sampeyan. Muni prasaja? Sayange, praktik, Xiaomi Gateway ora gampang nolak.

Xiaomi Gateway 3

Masalah pisanan sawise nambah gapura kanggo aplikasi kasebut, yen sampeyan nganggo basa Polandia, yaiku ngerti babagan apa. Ana akeh fungsi lan kabeh ana ing basa Cina. Prangko secara harfiah banjir layar lan sampeyan bakal ngira apa sing kedadeyan. Sawise sawetara wektu, Nanging, sampeyan nemokake pilihan kanggo nambah piranti lan pasang. Lan ing kene masalah bakal diwiwiti. Ing wiwitan, butuh wektu 2 jam kanggo nambah sensor biasa kanggo mbukak lawang lan windows! Sensor terus terputus saka gapura, sing udakara udakara udakara ...

Sawise sawetara wektu, sensor ditambah lan bisa ditambahake ing salah siji mode papat. Aku ora duwe ide paling sithik kanggo tegese (prangko saka China), mula aku nyambung menyang sing pertama saka pesisir. Kerjane, sanajan aku ora ngerti apa. Aku miwiti nambah sensor banyu. Pertama, banjur nomer loro. Ing wayahe sepisanan ilang. Dadi aku nambah pisanan lan katelu maneh. Sensor kapindho lan jendela ilang ... Sawise suwe, ora ana sing bisa kerja lan aplikasi kasebut nuduhake kesalahan ... Iki minangka sinyal yen wayah turu lan menehi kesempatan ing dina liyane. Omahku sing cerdas kudu ngenteni sawetara wektu - Dhukungan aplikasi ternyata ora ana kekuwatane.

Cara kapindho kanggo Xiaomi Smart Home Kit

Ing dina kapindho, aku nyedhaki Xiaomi Gateway 3 kanthi energi seger kanthi tujuan sing jelas. Wektu iki aku bisa nambah kabeh sensor! Nanging, ana sing ndemek aku lan aku mutusake manawa bakal nyoba ngganti basa kasebut menyang basa Inggris. Asile, aku ngerti katrangan babagan fungsi-fungsi individu sing dakkenalake ing paragraf sabanjure. Kabeh sensor ditambahake tanpa masalah lan kabeh wiwit wisuh. Aku ora ngerti kepiye owah-owahan basa sing digarap, nanging bisa mlaku. Dadi, aku bisa nambah sensor kanggo suhu, gerakan utawa bukaan lawang.

Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

aplikasi Xiaomi Smart Home Kit

Sawise ngganti basa aplikasi menyang Inggris, terjemahan opsi individu katon, lan akeh liyane. Ing wiwitan ana papat mode weker:

  1. Dasar - aplikasi kasebut ora mandheg lan sensor nyambung menyang sing ndeteksi bebaya tanpa gangguan. Minangka bagéan saka sensor sensor cerdas saka Xiaomi, kasedhiya sensor sensor banjir banyu utawa deteksi.
  2. Ing omah - sensor sing kudu ngaktifake weker nalika lagi ing omah. E.g. kamar tertutup? Aku duwe masalah ngerti mode iki.
  3. Ora adoh (adoh saka omah) - sensor sing kudu ngaktifake weker nalika ora adoh saka omah. Iki bisa mbukak sensor lawang lan jendela (switch reed) utawa sensor gerakan.
  4. Turu (sajrone turu) - sensor sing kudu ngaktifake weker nalika turu. Dheweke uga bisa mbukak sensor lawang lan jendela (switch reed) utawa sensor gerakan.
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

Divisi rumit banget lan iki masalah aplikasi sing digunakake kanggo ngoperasikake piranti kasebut. Kita kudu nambah sensor sing cocog kanggo saben mode weker, saliyane kita bisa ngontrol volume lan memicu kanggo saben wong. Ing Hub Aqara kerjane kanthi otomatis, aku ora kudu micu apa-apa. Kanggo kula, luwih saka wangun konten.

Ana rong pilihan liyane ing weker. Log, koleksi tumindak sing wis dipicu, lan nambah piranti "bocah".

Ing bagean setelan gapura, kita bisa opsi sing disetel kanggo mode operasi individu lan meksa pasangan kanthi HomeKit. Loro saka rong pilihan kasebut, ora ana sing paling dhuwur adhedhasar pilihan Xiaomi.

Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3
Xiaomi Gateway 3

Pilihan pungkasan yaiku gatel bluetooth. Kita bisa nyambungake piranti Bluetooth menyang gateway lan ngontrol jarak kasebut. Iki ditambahake banget.

HomeKit lan Xiaomi Gateway 3

Gapura generasi katelu duwe dhukungan HomeKit, kaya versi sadurunge. Apa sing bisa uga kaget sampeyan ing wiwitan yaiku kekurangan gapura ing antarane piranti sing katon ing rencana omah. Bentenane utama antarane Xiaomi Gateway 3 lan Hub Aqara: sing nomer siji yaiku gapura, lan sing nomer loro yaiku weker kanthi fungsi gerbang. HomeKit ndeleng Hub Aqara minangka weker lan mulane bisa ngetren kanthi cara iki. Xiaomi Gateway 3 kanggo HomeKit gapura sing ora katon. Kanggo nemokake, kita kudu ngetik setelan omah lan nemokake ing kana.

Piranti sing dipasangake karo HomeKit gampang. Mung masalah yaiku kekurangan sensor banjir. Sanajan wis ditambahake kakehan, dheweke ora katon ing HomeKit. Kabeh sensor liyane bisa dideleng. Apa sing keganggu kanggo aku yaiku ora bisa ngaktifake weker. Aku kudu mlebu omah Mi Mi.

Asisten omah

<Update - Kita wis duwe integrasi karo Asisten Omah>

Thanks kanggo Maciej, kita wis entuk cara kanggo integrasi karo Asisten Omah! Nanging, mung bisa digunakake kanggo piranti iOS, amarga kita kudu nggunakake HomeKit.

Sampeyan mung kudu ngetik kode HomeKit, sing bakal sampeyan nemokake ing sisih ngisor gapura lan ing kothak kasebut. Kabeh sensor sing sadurunge ditambahake ing HomeKit uga bakal katon ing HA. Iki mung ditrapake kanggo piranti "bocah". Piranti sing ditambahake liwat gerbang BLE ora bakal katon kaya iki.

Xiaomi Gateway 3 saben dinane

Kepiye gerbang bisa mlaku sawise sawetara dina operasi? Nduwe pro lan kontra. Aku duwe kesan yen nerangake stabilitas, mula luwih apik tinimbang Aqara. Kanthi Aqar aku rumangsa sawetara piranti ora bisa komunikasi. Kanthi Xiaomi Gateway 3 iki ora ana. Sayange, iki mung siji sing amba sing aku weruh ing kasus iki.

Aku banget kaganggu amarga ora bisa miwiti weker saka aplikasi Apple Dom. Aku wis biasa kanggo sawetara wulan, lan saiki wis ilang. Asile, aku kudu ngetik aplikasi Mi Home lan mateni saka tingkatan kasebut. Aku ora seneng kasunyatan manawa HomeKit ora duwe sensor banjir banyu. Iki kahanan sing nggumunake kanggo aku.

Kekurangan pungkasan target yaiku masalah weker. Gerbang katon fungsine, nanging tanpa sukses pamicara. Pramila kita sampun nyawisaken khusus tutorial piye carane ngadhepi.

summation

Nuwun sewu, nanging aku bali menyang Hub Aqara. Gerbang Xiaomi pancen apik, nanging ana sawetara perkara sing ngganggu. Antarmuka aplikasi digawe maneh, lan aku ora kejawab fungsionalitas utama ing Apple House. Mungkin nganggo versi sabanjure Xiaomi bakal bali menyang sawetara cara sing wis kabukten, lan sauntara iki nunggu hub Aqara M2.

Yen sampeyan pengin tuku Xiaomi Gateway 3, sampeyan bisa nindakake kanthi ngeklik iki link.

Piranti Xiaomi ing pasar Polandia ing 2020

Nalika nliti Xiaomi Gateway 3 lan ngrembug Kit ngarep, mesthine mbahas babagan babagan omah sing cerdas kanthi cara sing luwih wiyar. Apa peralatan produsen China saiki kasedhiya ing pasar Polandia? Piranti apa sing kudu digatekake lan diprentah? Iki minangka pitakonan sing bakal kita goleki terus-terusan ing artikel iki.

Nganti bubar, piranti Xiaomi menyang pasar Polandia mung liwat AliExpress utawa sawetara penjual ngimpor peralatan saka luar negeri. Ing 2020, iki minangka kedadeyan kepungkur - kemungkinan pelanggan wis berkembang kanthi signifikan, antara liya amarga pembukaan toko online lan ruang pameran resmi. Telpon Xiaomi bisa langganan, lan mula - merek kasebut dhewe wis entuk popularitas. Malah produser sing paling populer kudu rumangsa manawa persaingan anyar muncul ing pasar Polandia, sing ditondoi karo tawaran akeh lan keuntungan sing penting banget sajrone rasio kualitas rega sing sarujuk.

Merek Xiaomi ngidini mung peralatan omah sing cerdas. Kapal ing kapal layar lan kurang misuwur sing dirilis ing koleksi Mi, Redmi lan Pocophone, wis entuk popularitas ing pirang-pirang taun. Nalika varian sing luwih murah biasane proposal anggaran, model paling anyar kanthi tenang saingan karo merek sing luwih dikenal, sanajan babagan kamera utawa kinerja. Piranti ponsel uga perlu kanggo mbukak kit omah sing cerdas.

Produsen Tiongkok asring kasebut ing konteks produk liyane, kayata TV Mi LED kanthi rega sing apik. Pelanggan uga nampa usul kayata laptop 13,3 ", headphone nirkabel lan speaker, gimbal, proyektor utawa kamera olahraga.

Tembung utama ing konteks ngrembug perdana menteri Xiaomi ing pasar Polandia yaiku istilah "gaya urip". Tas ransel, tas, koper utawa kaca tingal mbukak dhaptar produk sing bakal migunani sajrone urip ngarep, uga lelungan utawa pakaryan. Conto? Dheweke bisa diganti suwe: alat, instrumen nulis, panyaring banyu, cuci rambut, pompa tangan, bank listrik, kabel lan adaptor, tongkat selfie, pita olahraga, ceret. Lan mikir yen pilihan ing pasar Tiongkok luwih akeh, amarga filsafat Xiaomi nganggep ekspansi ing pirang-pirang bagean pasar.

Mangkene carane nggawe bunder, diwiwiti saka review Xiaomi Smart Gateway lan bali menyang masalah Smart Home Kit. Piranti cerdas sing ngirit wektu utawa nambah keamanan kalebu:

  • sensor gerak
  • sensor suhu
  • sensor mbukak lawang

lan akeh liyane. Konfigurasi pesawat sensor pinter mbukak kemungkinan luwih akeh ngontrol omah cerdas kanthi nggunakake aplikasi kasebut. Sampeyan kudu ditambahake yen merek China nawakake elemen pencahayaan, mesin pembersih vakum, kendaraan listrik, peralatan pawon lan kamar mandi, router lan liya-liyane, piranti liyane sing bakal sampeyan sambungake minangka bagean saka sistem omah pintar sing wis digawe, kanthi otomatis lan otomatis. Ayo kula ngerti yen komentar yen kasengsem karo piranti Xiaomi liyane lan kita nyiapake review liyane!


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan