Apa sampeyan ngurmati produk pabrikan Tiongkok? Xiaomi Home minangka seri piranti cerdas sing gampang ngontrol kabeh omah. Nang sumber sing wis kabukten lan maca informasi babagan premiere peralatan, uga deskripsi jero babagan speaker, sensor, lampu lan pemurni udara.

! xiaomi
Waca liyane
Ilmu, Xiaomi Ngarep

Smartphone Xiaomi sing bisa dilipat bakal debut ing wulan Maret!

Miturut informasi paling anyar, smartphone Xiaomi sing bisa dilipat paling anyar wis nyedhaki. Premiere piranti iki bakal ditindakake ing wulan Maret. Xiaomi ngeculake smartphone sing bisa dilipat Smartphone sing bisa dilipat Xiaomi wis direncanakake meh rong taun, nalika ndeleng ...

Waca liyane