Kawruhe iku kekuwatan. Yaiku jeneng game sing aku mainake wingi, nanging uga ukara sing penting banget. Iki sing digandhengake karo produk sing dakwasi kanggo sampeyan. Zamel Supla LIW-01 minangka meter impuls WiFi sing kudu ditemokake ing saben omah sing cerdas. Ing artikel iki, aku bakal menehi sebabe!

Ayo diwiwiti saka wiwitan, yaiku panjelasan babagan counter pulsa WiFi saka Zamel. Meja iki minangka piranti sing ngidini kita ngukur pulsa banjur nggambar data iki ing aplikasi. Ana akeh cara nggunakake, sanajan nggunakake kanggo sing paling populer, yaiku aku ngukur listrik sing digunakake ing omah.

Konter pulsa WiFi

Tugas LIW-01 yaiku ngukur pulsa. Aku ngomong babagan ngetang:

  • konsumsi listrik,
  • konsumsi banyu,
  • konsumsi gas.

Piranti kasebut ngetung pulsa kaya ngono banjur dikirim menyang maya Supla. Amarga iki, kita duwe akses menyang informasi babagan omah saka ngendi wae ing jagad iki. Kanggo entuk data, kita nggunakake browser (ing endi ngonfigurasi counter, nanging luwih mengko) utawa aplikasi.

Konter iki ana gandhengane karo mlaku nganggo listrik. Mula, kaya biasane ing jinis kahanan iki, aku saranake supaya ora nindakake dhewe, nanging gunakake layanan wong kanthi ijin sing cocog. Kabeh tumindak ditindakake ing ril TH35.

Meja pulsa WiFi ora cukup

Kanggo counter bisa digunakake kanthi bener, sampeyan butuh rong piranti liyane. Kaping pisanan, counter sing uga ngirim pulsa. Aku kudu menyang toko listrik kanggo tuku meter energi kaya ngono. Regane udakara PLN 250. Nanging, priksa manawa sampeyan duwe piranti kasebut ing kothak distribusi, supaya sampeyan ora bisa tuku kanthi berlebihan.

Kajaba iku, sampeyan butuh pasokan listrik kanggo ngukur meter pulsa WiFi. Kita duwe akeh kebebasan ing kene. Meter kasebut dikuatake dening 12-24 V AC / DC lan pasokan listrik rel apa wae sing bisa digunakake ing kene. Aku tuku tambang kanthi online lan regane udakara PLN 40.

Yen wis duwe pasokan listrik, meter lan counter pulsa WiFi, mula kita bisa miwiti.

Konter pulsa WiFi

instalasi

Aku seneng banget nginstal piranti iki lan kaping pirang-pirang bisa ditekani. Nanging, dudu masalah piranti kasebut, nanging kreativitas wong sing nyambung kekuwatanku.

Kabeh piranti dipasang ing rol TH35. Kita butuh papan kanggo ngrampungake, amarga bareng-bareng nggunakake kabeh rel sing kasedhiya. Bebarengan karo piranti kasebut, kita entuk instruksi sing mbantu nginstal akeh.

Nginstal meter biasa, kerja paling akeh, amarga aku kudu mandheg listrik ing papan utama, sing biasane ora duwe akses. Sawise nginstal, sambungake catu daya, konter pulsa WiFi saka Zamel. Lan wis siyap.

Aku duwe dhukungan saka listrik sing mumpuni (aku uga duwe wong kaya ing SmartMe;)) lan aku uga menehi saran. Nyambungake piranti ing switchgear dhewe yaiku muter listrik, sing ora mung bisa "tendhangan", nanging uga bakal nyebabake kesehatan utawa nyawa. Luwih becik ora mbebayani.

Asil pungkasan banget marem

LIW-01 dibangun kaya sekring ing kabinet, mula cocog banget ing kothak distribusi. Aku malah bisa nyandhang colokan lan katon apik banget. Ing kene, plus sing mesthi ditrapake kanggo Zamel, amarga amarga desain sing dipikirake kanthi apik, kita bisa "ngencengi" switchgear kita, supaya rapi lan elegan.

Konter pulsa WiFi

Sawise nginstal kabeh set, kita bisa nerusake ngonfigurasi meter ing awan Supla.

Konfigurasi ing méga Supla

Untunge, konfigurasi meter gampang banget. Pisanan, kita kudu ngetik mode nambah piranti ing Supla Cloud. Banjur jalanake aplikasi lan goleki piranti kita. Meja pulsa LIW-01 kudu katon sawise sawetara wektu.

Konter pulsa WiFi

Kita nyambung menyang jaringan WiFi sing digawe lan wis siyap. Kita bisa nerusake konfigurasi piranti kasebut dhewe. Penting, nyediakake nomer nyata supaya bisa mriksa ing mbesuk, kayata: pinten jumlah sing bakal dibayar kanggo listrik ing pungkasan wulan.

Kita kudu nyedhiyakake:

  • jumlah pulsa sing cocog karo unit konsumsi sing dikarepake,
  • jinis karya (listrik, banyu, meter panas),
  • rega saben unit,
  • itungan,
  • nilai dhisikan. Sasi pisanan bakal apik banget, nanging ing wulan sabanjure ora bakal ana masalah.

Saiki kita bakal miwiti!

Sawise nyambungake lan ngonfigurasi, pungkasane bisa tekan titik sing bakal diwiwiti nggunakake meter! Nalika nulis ing ndhuwur, aku nggunakake kanggo ngukur konsumsi energi ing omahku. Nanging, sampeyan bisa nggunakake solusi liyane. Contone, sampeyan mung bisa ngukur siji sirkuit, kayata jedhing. Kabeh wong bakal adaptasi karo kabutuhane.

Supla

Kita bisa ngakses data saka aplikasi utawa browser web. Cara nomer loro supaya kita entuk informasi luwih lengkap lan bisa ngekspor, kayata format CSV, sing bisa didownload menyang Excel.

Konter pulsa WiFi

Ing aplikasi Supla, sanalika diwiwiti, kita langsung weruh jumlah kWh sing wis diitung nganti saiki. Nalika pindhah menyang sisih tengen, kita bakal entuk informasi luwih lengkap kayata:

  • maca meter saiki,
  • konsumsi ing wulan saiki,
  • biaya total.

Ing ngisor iki kita bakal weruh kerusakan panggunaan energi kanthi suwe. Kita bisa nemtokake manawa pengin ndeleng 12 jam pungkasan utawa malah setaun.

Konter pulsa WiFi

Ringkesan - Konter Pulsa WiFi

Apa counter kasebut migunani? Miturut kula, ya, yen sampeyan pengin ngerti apa gunane listrik, gas utawa banyu ing omah sampeyan, lan sampeyan ora pengin cepet-cepet mbukak meter banjur nulis angka ing notebook.

Kerugian sampeyan bisa uga kudu wong sing duwe idin kanggo nginstal. Aku ora nyaranake kanggo sampeyan dhewe. Nanging, ing ndhuwur iku minangka cara sing paling apik kanggo mriksa pakaian. Utamane, yen mbandhingake angka karo sing dakwaca ing numerik fisik, padha-padha 🙂


Rampung edan karo pinter. Yen ana sing anyar, mula kudu diserah lan diuji. Dheweke seneng solusi sing bisa digunakake, lan sengit gadget sing ora ana gunane. Ngimpi dheweke yaiku kanggo nggawe portal paling cerdas ing Polandia (lan mengko ing jagad lan Mars ing 2025).

Klompok Polandia Smart Home dening SmartMe

Klompok Polandia Xiaomi dening SmartMe

Promosi SmartMe

Kiriman sing gegandhengan